SNART VÄNTAR DUBAI & ABU DHABI

150 150 emeliewalles

Det är så mycket spännande som händer hela tiden, jag vet att jag skriver det ofta, men jag känner verkligen peppen på livet. För mig som började från noll  känns det magiskt att ha skapat ett liv som jag bara kunde drömma om när jag stor själv för bara 7 år sedan som ensamstående mamma till min fina Dexter. Där stod jag med alla saker nedpackade, nyskild och inneboende hos min pappa (tack pappa för att din dörr var öppen för mig). Det som är absolut skönast är att jag vet att tacksamhet över nuet är viktigt, allt kan ändras i livet och man ska inte ta något för givet. Däremot går allt (nästan alltid) att bygga upp igen!

Hur som så är jag så peppad på min och Simons resa till Dubai/Abi Dhabi den 6 december, vi ska ner och jobba i 5 dagar på olika destinationer och skapa ett magiskt content. Vi älskar det vi gör och tillnamns är vi ett dreamteam. Simon älskar att vara bakom kameran och är så grym och jag älskar att vara framför och hitta locations som känns inspirerande.

Det är otroligt kul att dela det intresset med sin man, det blir som att vi inte jobbar när vi faktiskt jobbar.

Det blir första gången för mig där, jag har varit påväg så många gånger men det har alltid dykt upp saker som dragit mig till en annan destination. Men nu är allt bokat och klart!

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB