TILL SIMON

150 150 emeliewalles

Sen kväll på kontoret och jag känner att jag behöver ett break och bara skriva av mig, det blir djupt idag, men ni vet sån är jag. Ibland stannar min värld och jag ser på det jag har.

Ikväll vill jag tillägna mitt inlägg till Simon, min man. Min underbara man som stått vid min sida i alla år.

Jag är komplicerad, dark och twisted. Full av djup, full av behov av äkthet och så otroligt svår att komma in på djupet. Jag har alltid varit svår att “fånga”, det finns egentligen ingen som känner mig och jag har aldrig känt ett behov av att ha någon vid min sida. Men Simon såg mig för den kvinna jag egentligen är, så långt ifrån yta och lyx och flärd. Han såg att jag älskade enkelhet, äkthet och behovet av att få vara mig själv. Han har alltid sett mig och aldrig varit rädd för att leva med en kvinna som mig. Han har alltid uppskattat min styrka, mitt djup, min drivkraft, han är den första att alltid gratulera mig till framgång, den första som sträcker ut sin hand när det går snett, han finns alltid där.

Simon är den starkaste man jag känner, hans hjärta är enormt och den kärlek han har till mig finner jag inte ord för. Att få vara älskad så av en man borde varje kvinna få uppleva. Jag är så tacksam, tacksam över att vi valde oss igen.

Tack Simon för att du är min man, jag gör allt för dig och vår familj. Det finns inget som jag inte hade gjort för er, jag gör alltid vad som krävs, tillsammans skapar vi magi <3

och på tal om kärlek, denna filmen.. kan vara det bästa jag någonsin sett!

 

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB