MÅNADENS FAVORITER PÅ CAMPADRE

150 150 emeliewalles

Samarbete

Campadre är för mig som Black Friday, fast varje dag, det är just därför jag tipsar er om alla fina saker man kan fynda där. Kul att ni uppskattar de favoriter jag lyfter fram och att så många av er redan är medlemmar hos Campadre (men hur kan man inte vara det liksom 😉 ). Är ni inte medlemmar så kan ni bli det HÄR!

Det fylls ständigt på med nyheter och jag har länge velat ha en ny klocka så jag klickade hem denna. Jag har tittat på den ett att och när jag såg den här så var jag tvungen att klicka hem den.

Jag passade även på att fylla på garderoben med två nya kavajer, alltid bra att ha så man kan variera vardagsstilen. Och för er som känner mig väldigt väl vet att väskor är min STORA svaghet, jag älskar väskor och bäst av allt är att Campadre har ett stort urval av väskor bla mitt favorit märke Moschino. Jag har alltid älskat deras design sedan säkert 20 år tillbaka!

De har även heminredning, vi har ju precis flyttat till nytt kontor som ska inredas om 1 månad när renoveringen är klar så jag hoppas på att klicka hem lite snygga detaljer till kontoret på Campadre 🙂 Jag vet att många av er vill se lite mer inredning både hemma och på kontoret, så det ska bli!

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB