MIN DRÖM

150 150 emeliewalles

Godmorgon lite sent från mig, har inte fått rätt på sömnen riktigt än, blir som piggast på kvällen och sååå trött på morgonen ändan sedan jag kom hem från USA förra helgen.

Men det rättar snart till sig!

Idag ska vi fixa det sista med kontoret så att det kan läggas golv. Det är många svåra val, men vi har nu bestämt oss för vitt ekgolv och mörka möbler på kontorsdelen. Känns som att vi måste ha lite mörkare möbler annars blir det för vitt, det är vita väggar och sedan blir det nästan vitt golv, måste kännas lite mysigt också. Jag är sugen på puderrosa också, men vet inte.. Det här med inredning är inte mitt största intresse, jag vill ha det fint, men om jag får välja mellan mode och heminredning så vinner ju mode alla dagar i veckan. Kläder för mig är en konstform och jag älskar att ha olika stilar och kombinationer.

Men om jag hade fått tänka mig mitt drömkontor så skulle det se ut så här. En dag ska jag ha ett eget kontor/lager i ett stort hus längst motorvägen med stora flaggor utanför och så ska mitt kontor se ut så här.

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB