FLYTTAR JOBBET TILL FALKENBERG

150 150 emeliewalles

Tillbaka på kontoret efter ett dygn på Falkenberg strandbad, så skönt att ta ett break i vardagen. Inte för att vi tog ett dygn utan jobb, men vi tog ett dygn med jobb i en annan härlig miljö.

Vi har en hel del att planera inför 2019 och även sista månaden på 2018 är intensiv och vi försökte planera det sista för att få min tid att hålla ihop.

Jag kanske åker till Kroatien på måndag, inte helt spikat än för det ligger inte helt rätt tiden då jag kommer hem samma dag jag flyger till Dubai, så det blir tajt med tiden.. Men vi försöker få ihop det, annars får det bli längre fram. Denna veckan är full med event som jag ska delta på. Sedan väntar en del intervjuer, en poddinspelning som också ska hinnas med idag, ett investeringsmöte, vi har Loppis med Lyx på Slagthuset i Malmö osv

Ja det är full fart, precis som jag gillar det!

7 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB