KÄNNS SOM ATT JAG ÄR UNG IGEN!

150 150 emeliewalles

Samarbete med Hårkontroll

Wow vilken respons jag har fått på min nya look med mitt kortare hår 🙂 Så kul! Jag trivs så bra och det känns helt rätt. 

Hårkontrolls kosttillskott har verkligen gjort skillnad, mitt hår är tillbaka, känns nästan som om jag vore ung igen, haha. Men ni vet den där känslan man hade i håret innan man började förstöra det med att färga det osv.

Det känns friskt och känslan när man drar fingrarna igenom det är riktigt härlig.

Jag brukar alltid dela upp mina kosttillskott under dagen då jag tar en del, jag tar alltid Hårkontroll till frukosten då deras tabletter är lätta och svälja och smakar vanilj, ja ni läste rätt de smakar vanilj. De har tänkt på allt inte bara att skapa ett kosttillskott som är riktigt bra utan även på hur de är att svälja samt smaken på dem.

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB