SIMON UTNYTTJAR MIG FÖR MIN LIVSSTIL -NU FÅR NI GE ER!

150 150 emeliewalles

-Från inlägget jobbet till Falkenberg.

“Simon bara utnyttjar dig förstår du inte det??? Han rider på din våg och vill bara åt den livsstil du kan ge honom.
Du skämmer bort honom med presenter, resor och en livsstil han inte kan upprätthålla själv, det var därför han kom tillbaka till dig.
Blir så trött på att läsa om hur fantastisk han är, du känner inte honom..”

Jag brukar sällan reagera på kommentarer som inte stämmer överens med verkligheten, men denna tog priset så jag var tvungen att svara direkt!

Hur tänker man när man publicerar en kommentar som denna?!

Jag vill bara förtydliga för dig och för andra om nu det skulle finnas ett tvivel om att jag absolut inte känner mig eller är utnyttjad av Simon.

Simon träffade mig när jag inte hade något av det jag har idag, han har varit med på hela resan och stått lika stadigt vid min sida när det svajade som när det går bra. Jag kan med handen på hjärtat säga att Simon inte gick tillbaka till mig för att han skulle upprätthålla en livsstil som jag har.

Det finns mycket kring vår separation som jag inte skrivit om som inte hör hemma här. Hade det inte varit pga kärlek så hade det inte varit vi två igen, det har hänt för mycket för att det skulle kunna byggas upp om det inte var äkta, tro mig!!

Simon är inte den typ av människa som gör sina val grundat på pengar, jag hade aldrig varit gift med en man som styrs av pengar, sådana människor äcklar mig och hade han bara glidit med i vardagen när det gått bara och inte hjälpt till när saker inte gått som planerat hade han inte varit värdig att få kalla sig Walles. Jag är väldigt mån om att det är i nöd och lust och alla får hjälpa till när skeppet inte har full vind. Annars är jag väldigt snabb på att visa var dörren finns, jag är inte rädd för att stå på egna ben!

Me det sagt så är jag inte sen med att skämma bort de jag älskar och som visar att de alltid finns för mig, kan jag dela med mig så gör jag det, alla dagar i veckan!

 

5 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB