NU STÄNGER JAG NER

150 150 emeliewalles

Det här med att jag svarar på kommentarer som inte alls känns lämpliga i bloggen öppnar ibland Pandoras ask känns det som. Det är just därför jag sällan väljer att lyfta kommentarer från människor som inte riktigt har alla hemma att uttala sig om någon annan privat.

Man får inte glömma att allt har en gräns och bara för att jag väljer att dela med mig av mycket i livet här så ger det ingen rätten att vara otrevlig.

Nu har jag den stora turen att ha 99,9% helt fantastiska läsare som finns med i alla lägen och som stöttar, peppar och ger konstruktiv kritik. Det är jag oerhört tacksam för!

Därför bestämde jag mig efter denna kommentaren som jag gjorde offentlig att stänga ner kommentarer som är “för mycket” det får inte ta sin plats här. Så alla kommentarer som rör denna kommentaren om Simon som inte valt att dela sitt liv offentligt får ingen plats. Det kan spekuleras om vad som, men det viktigaste är vad jag och Simon känner för varandra <3

 

 

 

6 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB