NÄR MAN BLOGGAR 22.16 DÅ HAR DAGEN VARIT..

150 150 emeliewalles

När klockan är 22.16 och det är första gången man bloggar för dagen då vet man att antingen har jag haft en hektisk dag.. eller så har jag byggt en massa lego, myst en massa och bara tagit en dag ledigt med barnen. Det är till min stora lycka en ledig dag med barnen. Vi började egentligen redan igår kväll, Simon är på jobbresa (som vanligt) så jag bestämde mig för att ha myskväll i sängen med barnen. Det slutade med att vi alla tre somnade uppe i min säng efter att vi kollat på film.

Imorse var Dexter var tvungen att sticka iväg till skolan medan jag och Winston stannade hemma. Jag jobbade en liten stund på förmiddagen, min projektledare kom över och vi gick igenom lite planering.

Efter det så kom Dexter hem och vi stack ut en sväng, åt på Ikea och fixade gymkort till Dexter som ville börja träna på gym. Så jag löste ett årskort på Nordic Wellness som erbjuder träning från 13 år och uppåt. Ska fixa en PT till honom så han kan komma igång med rätt träning för honom. Det blir ju en ganska lätt träning men bra att stärka kroppen och hålla en bra kondition. Han är i bra form redan efter många års fotbollsspelande, men vill gärna träna på gym också. Jag är bara glad att han väljer en hälsosam livsstil och inte sitter framför en dator och dricker energidrycker!!

Jag har inte haft en tanke på att plocka fram kameran idag, inte ens varit på Instastory. Bara varit i nuet med barnen (underbart!!) så jag bjuder på en gammal bild från Florida, hur fin är inte denna hundklänningen, jag älskar den!!

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB