MÅNADENS NAGELINSPO

150 150 emeliewalles

hej babes, det är dags för månadens nagelinspo!

Jag var hos Elin på Studio b här i Malmö förra veckan och fixade mina naglar. Jag ville köra på naglar som passade både hemma och i värmen i Dubai, inte läge för julröda naglar för mig än. Det bästa av allt är att Elin alltid ser till att ta hem nya färger, finns inget värre än att alltid välja mellan samma färger, när man alltid bygger naglarna så hinner man lätt plöja igenom sin egna färgskala ganska snabbt så jag blir alltid glad när hon fyller på nude färgerna.

Denna är en ny färg med en lite twist på, en klassisk “Emelie färg” men med skimmer/metalic feeling (inte min starkaste sida att beskriva färger känner jag, haha)

Mina fransar fyller jag alltid på när jag fixar naglarna, så skönt hur klarade man sig innan fransar?! Denna gången lyssnade jag på ljudbok undertiden för jag blir så lätt rastlös när jag ligger där, inte så att jag kan somna som jag vet att många gör när de bygger fransar.. Jag får liksom myror i hela kroppen och blir som ett barn i en bil som frågar Elin var femte minut hur långt det är kvar tills vi är klara.

Så för er som också blir rastlösa kan jag rekommendera ljudbok som underhållning undertiden!

Emelie Walles AB