Lång dag!

150 150 emeliewalles

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Skövde, Winston ska hänga hos Farfar när vi är i Dubai och Dexter hänger hos min bästa väninna så han kan gå i skolan dessa dagarna vi är borta.

Lite halvdrygt att köra till Skövde fram och tillbaka (8h) innan vi ska sitta på ett flyg i 6,5h. Mycket sittande idag, min rygg lär inte bli glad på mig 🙂 Men mitt mål är alltid att jag ska vara så lite ifrån barnen som möjligt. Vilket jag lyckas bra med tycker jag, då jag är hemma väldigt mycket när jag inte reser. Jag är nästan alltid hemma när Dexter slutar skolan och Winston har inga långa dagar på förskolan.

I början på nästa år ska de med mig både till Orlando och Marocko så kul!

Nu har vi ca 1,5 timme kvar i bilen innan vi ska hem om och packa det sista sedan drar vi mot Kastrup och tar oss ett nattflyg till Dubai och när vi vaknar imorgon är vi framme!

Emelie Walles AB