FÖRETAGSTBOSTÄDER

150 150 emeliewalles

I samarbete med Företagsbostäder.

I veckan fick jag möjlighet att testa på Företagsbostäder. Ett samarbete jag kände passade mig perfekt, dels för att jag har väldigt många hotellnätter genom mitt jobb och dels för att jag som företag alltid vill hitta bra alternativa löningar för boende när man inte jobbar på egen ort.

Företagsbostäder är ca 50% billigare än hotell samtidigt som man får tillgång till städ, service och andra bekvämligheter som man gärna slipper. Att hålla nere resekostnader i bolaget gör mycket och detta är ett bra alternativ. När man reser ofta så är det ganska skönt att känna att man har ett “eget” hem, speciellt när man stannar lite längre. Hotellfrukosten är inte lika speciell längre och det kan vara ganska skönt att kunna laga sin egna mat, ha ett eget kök, ordentligt kylskåp etc. Samt att man kan ta emot gäster och bäst av allt är att det finns mer utrymme för sina saker. Det är helt enkelt mycket hemtrevligare att bo i en lägenhet än i ett rum.

Företagsbostäder erbjuder över 1800 lägenheter med en kontaktperson, flexibla avtal gällande både tid och antal lägenheter samt 24 timmars jourservice och städ för de som så önskar. Dessutom så får alla en personlig matchning där Företagsbostäder ser till att anpassa både lägenhetens storlek och plats (nära kontoret eller nära stan) efter den som skall bo.

De har drygt 1800 företagslägenheter centralt belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö. Linköping, Helsingborg och Lund. I deras utbud hittar du allt från små studiolägenheter till stora bostäder på fem rum och kök.

 

Emelie Walles AB