När allt är på topp!

150 150 emeliewalles

För oss var Abu Dhabi en självklar destination när vi åkte till Dubai. Dubai bjuder på allt och lite till men att komma ner till Abu Dhabi var så mysigt samt är det roligt att få uppleva mer när man är ute och reser. Det är inte långt mellan Dubai och Abu Dhabi, det är enkelt att ta sig mellan emiraterna. Det finns taxi som inte är allt för dyrt eller så gör man som oss, vi hyrde en bil och körde själva. Det tog ca 1,5 timme och att hyra bil där är väldigt enkelt. Hotellet vi bodde på första natten hjälpte oss med bokningen och biluthyrare kom till hotellet och lämnade bilen och vi lämnade bilen på det nya hotellet vi bodde på när vi kom tillbaka till Dubai. så smidigt och både jag och simon gillar att kunna ta oss fram fritt själva så för oss passar detta perfekt. Med gps kommer man var som och trafiken är väl fungerande där.

Det är ett annat tempo och vi bodde på en fantastik resort med en service utan dess like –Saadiyat Rotana & Villa

För mig har det gått upp hur mycket UAE har att erbjuda, det finns flera fina emiratet med mycket att erbjuda.

Resorten Saadiyat låg vackert precis vid havet, som en liten oas. Hotellet är stort, fräsch och erbjuder flera restauranger, spa och flera pooler.

Jag och simon bodde i en privat beach villa med egen terass och pool. Så underbart, vi hade till och med en egen butler och blev omkring körda i en liten golfbil så fort vi skulle någonstans på resorten. Underbart!

Hotellet är bra både för en familjesemester men också för en romantisk semester för två.

Vi åt på en italiensk restaurang på hotellet och maten där var fantastik, vi hann även med att testa deras spa. Vi behövde massage efter en heldags guppande i en bil i öken.

Vi bokade deras signatur massage som gjorde susen för både kropp och själ.

Emelie Walles AB