VILKEN DAG -I´M BACK!

150 150 emeliewalles

Vilken dag, det känns att jag är tillbaka på kontoret.

Jag började morgonen med ett telefonmöte med en samarbetspartner och efter det mötet gick jag in i ett nytt möte med en organisation som jag ska bli ambassadör i. Mer om det när det blir officiellt. Idag gick vi igenom kontraktet och jag läste igenom presstexten som ska gå ut i samband med det och skrev ett par personliga meningar till det. Det ska verkligen bli så kul, det är en organisation som betyder mycket för mig.

Efter det körde jag och Winston till den nya kontorslokalen för att möta upp glasmästaren som skulle byta ut några glasrutor hos oss. Undertiden tog vi en mysigt fika med min bästa väninna tills glasmästaren ringde och det var dags att åka till kontoret och låsa.

På eftermiddagen kom min pappa och vi hade möte gällande en ny leverantör, fler nyheter är påväg in och vi har börjat handla från ytterligare ett land.

Lite av nyheterna som är påväg, behöver jag säga att jag älskar mitt jobb?!

Efter det ytterligare ett möte med ett företag för ett eventuellt blivande samarbete, jag ska få hem produkterna och testa dom först innan jag tackar ja till det samarbetet. Det är viktigt för mig att det känns bra och att det är något jag kan stå bakom.

Som ni läser så går det i ett, men det är så kul!

Emelie Walles AB