Månadens tips på Campadre

150 150 emeliewalles
I samarbete med Campadre
Alltså wow, Campadre levererar månad efter månad med favoriter. Var har dom funnits hela mitt liv kan man undra?! Det finns verkligen allt där och till hela familjen.
Jag har inte handlat en väska någon annan stans sedan Campadre kom in i mitt liv. Varför ska jag betala fullpris för en helt ny vara när jag kan handla den med bra rabatt?
Nej just det, man hittar inget bra svar på det!  Jag blir ju nästan rik på att handla där, tänk så mycket pengar jag tjänar, haha 😉
Nej kanske inte riktigt så.. men jag brukar skoja med Simon när jag handlar något på rea att se så mycket pengar jag tjänade på att handla den.
Om ni inte redan är medlemmar så ni kan shoppa för medlemspriser så är det dags, länken hittar ni HÄR.
Men jag vet att många av er är lika sålda som mig på Campadre och tack för alla era tips till mig också, så kul! Lite som att vi shoppar tillsammans 🙂
Denna månad så kunde jag inte låta bli väskor igen, jag har en svaghet, jag vet men det är min stora kärlek. Väskor, jackor och skor. Denna månaden hittade jag riktigt snygga vardagsväskor.
En lite större rymligare som både får plats med dator och allt annat man släpar med sig.
Denna väska är för tillfälligt mig stora favorit så snygg. Jag älskar denna modellen och tycker om när manhåller den i handen. Det följer dock med en axelrem om man högre vill ha det. Det är ju inte alltid så praktiskt att hålla en väska i handen.
Den sista väskan älskar jag som en ”gå bort” väska (Sa Emelie 95år) fin att ha när man ska iväg på event eller nått. Lite mindre men som rymmer både plånbok, mobil, nycklar och lite annat smått.
Ett nytt arband blev det också från Guess, det sitter alltid på armen sedan jag fick hem det och jag tycker verkligen att det passar så fint till min nya klocka.
1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB