MITT FANTASTISKA ÅR

150 150 emeliewalles

Snart är det dags för ett nytt år och jag tänkte faktiskt inte göra någon större summering av året som gått som jag brukar göra utan jag tänkte bara skriva lite tankar kring året och summera upp det lite större.

Barnen:

Jag känner att jag landat i rollen som mamma och entreprenör, min tid räcker till båda delarna efter jag optimerat mitt liv efter ett schema. Jag har haft mycket tid med barnen, vi har rest till flera destinationer i världen, myst hemma och det flyter på väldigt bra. Jag går aldrig in personligen på barnen i mina sociala medier, men det går bra för barnen så mycket kan jag säga. De är fantastiska pojkar som är sociala, kärleksfulla och presterar bra i skola/förskola och viktigast av allt de är friska och älskar livet.

Målet:

Resa till ännu fler destinationer med barnen, att få visa dom världen. Jag vill fortsätta vara lika närvarande som jag var under 2018 och jag ser fram emot att börja jobba med Dexter som ska börja jobba extra på Magic Steps. Det är en bra möjlighet för honom att tjäna extra pengar men också en stor gåva att få lära honom hur man driver företag och att det finns inga genvägar till framgång utan det är ett hårt arbete.

Winston ska börja skolan (!!) det är men blandade känslor för mig men jag ser fram emot att se Winston utvecklas ännu mer. Han är en otroligt smart pojke som chockerar oss med att prata både engelska, svenska samt så räknar han matte och kan redan läsa och skriva en hel del.

Kärleken:

Året började knaggligt, efter år ,ed småbarn, uppbyggnad av bolag så gled jag och Simon ifrån varandra och när sommaren kom så hittade vi ingen utväg och valde att ta en paus.

I slutet av sommaren insåg vi att kärlek övervinner allt och efter distans mellan varandra och vardagens måste så hittade vi den magiska kärlek vi har och jag kan med handen på hjärtat säga att vi aldrig varit lyckligare än nu. Vi är nykära fast med ett lugn. Nykär är ju trevligt att vara men i början är allt osäkert och man känner inte riktigt varandra så att få vara nykär efter snart 7 år är riktigt häftigt.

Målet:

Fortsätta sätta värde på relationen och inte glömma bort att kärlek är en färskvara som måste vårdas. Jag ska bli bättre på att ta ledigt och bara vara i nuet och även resa lite mer bara jag & Simon. Två dagar här och där för att inte glömma bort varandra.

Jag ska också bli bättre på att förstå att vi fungerar olika och att jag inte alltid kan ta utgångspunkt från mig själv och hur jag agerar/tänker/reagerar i situationer.

Företagen:

Wow, vilken utveckling! Fantastiskt roligt och jag har äntligen hittat min rytm för bolagen och det går framåt i en rask fart. Jag började 2018 med 1 bolag och avslutar 2018 med 4 bolag. Jag älskar verkligen livet som entreprenör och vill utvecklas ännu mer i framtiden. Man blir aldrig fullärd!

Mycket roligt hände under året och jag är stolt över mina prestationer och känner att jag jobbat utifrån min fulla kapacitet och hoppas på att 2019 blir minst lika framgångsrikt som jag avslutar 2018.

Målet:

Fortsätta i samma struktur, utveckla bolagen ännu mer göra oss starkare på marknaden. Investera i fler intressanta bolag och anställa fler i mitt team.

Jag ska också sätta starkare rutiner och växa internationellt i 3 av bolagen. I början av året ska vi också lansera By Walles i en ny skepnad. Detta har vi jobbat hårt med under de sista månaderna och vi längtar tills vi går live.

Personligen:

Under året har jag jobbat mycket med mig själv, jag har läst otroligt mycket böcker och kommit till mycket insikter med mig själv. Jag har studerat mina styrkor och svagheter. Jag har landat i mig själv och lärt känna min kapacitet. Jag känner mig stark och trygg i mig själv och har fått struktur på vad jag vill i livet. Jag har fått en klar och tydlig målbild och vet vad jag ska sträva efter.

Jag brottas fortfarande med panikångest stundtals, men har accepterat att det är så min kropp är och jag har lärt mig leva med det. Det är inte roligt, men inget liv är perfekt alla har vi något som sätter hinner i vardagen.

Målet:

Fortsätta utveckla mig själv, läsa minst lika mycket böcker 2019 om utveckling, strategier, bolag och ekonomi.

Jag ska bli bättre på att ta ledigt och våga stänga av några timmar, världen rasar inte om jag inte jobbar på en dag.

Jag ska jobba med min panikångest, fortsätta utmana mig själv och ha samma strategi som 2018 att min panik ska inte få styra min vardag och mina beslut. Den får finnas där men det får inte ta över.


2 comments
  • Har följt dig i många år, alltid lika förvånad över hyr mycket du hinner med på ett år. Tack för ännu ett år av inspiration & glädje

  • Fantastiska du, jag älskar att följa dig och ert liv. Du är en stor inspiration för mig

Leave a Reply

Emelie Walles AB