SAKTA MEN SÄKERT

150 150 emeliewalles

Rutinerna börjar komma tillbaka så smått, har ännu en dag med några timmar på kontoret, inte heldag då kidsen är med. Men vi tar nån timme här, de tycker att det är kul att hänga med här. De leker kurragömma mellan lagerhyllorna och spelar spel osv. Livet som barn till en företagare, jag minns själv hur jag följde med min pappa till jobbet när jag var i Dexters ålder, så spännande och kul 🙂

Vi fick fixat lite till här igår, det går sakta men säkert framåt. Vi fick upp hyllor som vi ska ha de nya modellerna av skor på i kontorsdelen. Lite som ett mini showroom. Det blev så bra 🙂

Nu är det bara en stor tv som ska upp på väggen kvar samt lite annat små fick med lampor. Jag väntar på att elektrikern ska ringa mig, det är en kontakt i taket som inte fungerar 🙁 Hoppas på att de ringer på måndag, alla är kanske inte tillbaka än och jobbar?!

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB