NY SOFFA

150 150 emeliewalles

Samarbete

Jag är så sugen på en ny soffa hemma, vi har kört på vår Howard soffa nu ett par år och jag börjar tröttna på den.

Den kom från min period när jag ville ha mycket vitt och då passade den in bra, men nu gillar jag mycket dovare färger och material.

Från ett hem som var ganska vitt och kalt, vill jag nu ha ett mysigt hem som känns som “hemma” och vardagsrummet ska se sådär inbjudande ut att ha fredagsmys och härliga kvällar i.

Vi har ett stort vardagsrum på 70 kvm, så drömmen är en stor u-soffa i sammet i någon dov färg. Det krävs ganska stora möbler i vårt vardagsrum för att det ska kännas mysigt.

Jag har kollar runt en del och jag har hittat en så fin u-soffa från Trademax  

Den är i sammet som jag tycker väldigt mycket om och denna gröna färgen tycker jag skapar en härlig känsla i rummet, den får en känsla av värme och mysfaktorn blir på topp på kvällen med lite tända ljus och en bra film med familjen. Fördelen är att alla får plats i samma soffa och kan ligga bekvämt i den när vi kollar film på helgen.

De har bra priser på sina soffor vilket gör att man kan byta ofta vilket är väldigt bra för min del som har en tendens att få för mig att ändra stil ofta i vårt hem!

Jag tröttnar så snabbt och visst jag byter ut kuddar, gardiner och filtar för att få en ny känsla, men när man gjort det ett par gånger så är det dags att köpa en ny soffa.

Emelie Walles AB