HELGENS INGET BLOGGANDE

150 150 emeliewalles

Måndag och jag är tillbaka efter en ledig helg, saknade ni mig 😉 Haha, jag tror ni klarade er, jag hoppas de flesta av er följer mig på Instagram där kan man hänga med varje dag även på helgen då jag oftast inte bloggar på helgen numera!

Försöker att släppa en kanal på helgen och då blir det bloggen som är mest tidskrävande att uppdatera. Enklare att slänga upp storys på Instagram under dagen utan att det tar tid från familje.

Jag kan ju såklart tidsinställa inlägg på helgen, men jag har gjort det i några år och stressen jag känner när det närmar sig helg för att jag ska skriva minst 4 inlägg (helst vill jag få upp två per dag) blir för stor. Jag gör detta av ren passion och när jag känner att stressen tar över då är det bättre att jag tar ledigt från en kanal på helgen. Jag måste ju leva också!

Vem vet det kanske ändrar sig längre fram, men som det ser ut nu så bloggar jag inte på helgen. Kanske ibland dyker det upp ett enstaka inlägg så in ock kika ändå 😉

Nu är jag hemma från en lång dag på kontoret, dags för middag och mys med barnen. Som jag längtat!

Emelie Walles AB