DÅLIGA DAGAR

150 150 emeliewalles

Igår skrev jag på Instagram varför det inte blev uppdaterat igår.. Mina panikångest attacker har varit väldigt påfrestande och jag har jobbat på att ta mig igenom dagen.

Efter 25 år med panikångest så är jagvan vid att ha den, men det är såklart otroligt jobbigt. Dock låter jag inte den ta över så jag åkte ändå till kontoret som vanligt, gjorde vad jag skulle och på kvällen så var jag ute och åt middag med mon bror och barnen. När det sedan var kväll och barnen gått och lagt sig så tog jag mig en lång dusch och andades ut att jag klarat denna dagen.

Jag hoppas det vänder snart, är på kontoret idag med, men ångesten är fortfarande här. Denna ångest kommer helt utan anledning, allt är bra med familjen, affärerna går bra så det är inget som har hänt. Den bara finns där och jag kämpar på.

Det sköna i det hela är att jag kommit så lågt med mig själv att jag inte längre skäms över mina dåliga dagar, utan detta är min kamp, alla har vi någon kamp som vi måste ta. Psykisk ohälsa borde inte vara något man skäms över, men tyvärr gör många det.

Jag blev överöst med kärlek och meddelanden igår på Instagram vilket hjälpte, jag blir så genuint glad av att läsa era peppande ord. Men det gör också ont att läsa så många som lever i det dålda med samma problem 🙁

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB