NU ÄR DEN LANSERAD!

150 150 emeliewalles

I samarbete med KMS

För ett tag sedan så vet ni att jag var iväg på en filminspelning för ett samarbete med KMS Stylecolor och nu äntligen är produkten lanserad och reklamfilmen är uppe och kör.

Så kul!

Produkten som lanseras är så himla rolig, ett spray man kan färga sitt hår med. När jag fick frågan så blev jag så peppad och fick känslan -vart har den produkten varit hela mitt liv?!

Jag älskar mitt hår, ingen nyhet och jag älskar att variera längd och färg vilket tar mycket stryk på mitt hår.

Så att en produkt som denna, är så välkommen hos mig. Ett spray som man kan färga håret med i olika färger för en dag, som man superlätt tvättar ut. Hur kul är inte det? Ni vet när man var liten och var hos frisören så fick man ju alltid lite snygga färger i håret, kanske inte lika hippt när man är vuxen, haha!

Men nu har KMS utvecklat ett spray i grymma färger som ger ett riktigt snyggt resultat. Jag har testat den rosa, blev så snyggt! Jag tycker det är snyggt med rosa hår, men vill gärna inte ha det hela tiden men för en kväll/dag är det kul att variera.

Ni måste spana in reklamfilmen med mig här, jag gjorde den tillsammans med en dansk influencer i Köpenhamn. En så rolig dag och ett underbart team.

Emelie Walles AB