BÄSTA SEMESTERKNEPET FÖR HÅRET PÅ SEMESTERN

150 150 emeliewalles

i samarbete med Hårkontroll

Alltid när jag är iväg på resor där jag vet att året kommer exponeras mycket för vatten och sol så är jag extra noga med att packa ner Hårkontrolls produkter. 

Både deras inpackning och deras boosting spray

Det gör under för håret, mitt hår blir alltid torrt och fnissigt lätt speciellt då jag färgar mitt hår ljust och jag egentligen är mörkhårig så det behöver mycket kring och kärlek. 

Det finns så många saker som jag har på min lista idag när jag packar som jag inte hade förr, kan vara för att jag reser en del och vet exakt vad jag behöver och vad man lätt glömmer. 

Något som jag var slarvig med förut när jag reste var just hårinpackning och ansiktsmasker. Det är oftast när man är iväg på resor man behöver det lite extra. Håret blir torrt och frissigt av sol & vatten och huden behöver maximal återfuktning av all sol som man exponeras för. Och flyger man dessutom till destinationen så behöver man fukt, luften på planet är torr och då behöver man boosta lite extra 🙂 

Emelie Walles AB