Välkommen till paradiset

150 150 emeliewalles

PR-resa med Royal Air Maroc

Vi flög ner till Marocko med Royal Air Maroc som tog hand om oss väl, vi åkte business class ner och blev serverad god mat och service.

Jag älskar att vara uppe i luften och kika ner på molnen, dricka kaffe och njuta av en stund för sig själv. Såklart blir det en del jobbande också när jag flyger, perfekt tillfälle att redigera och skriva texter.

Väl nere på vår slutdestination för de första 4 dagarna landade vi i Dakhla.

Ett surfing och relaxing paradis om jag skulle beskriva det. Här är ett bra ställe att antingen få enorma adrenalinkickar på eller tanka energi genom yoga och meditation.

Omgivningarna är magiska och vi bor på West Point Hotell som har egna små beach villas som vi bor i. Inredda på riktigt boho/surfing vis, häftigt och väl genomtänkt.

Precis utanför vårt rum hör man vågorna brusa och man ser vågliga surfare ute bemästra vågorna.

Själv är jag nog mer yogatypen som ni vet, jag har testat att surfa, men dessa vågorna känner jag kräver lite mer än en gång på en bräda, haha.

Vädret är varmt och skönt när man sitter i lä, men det blåser mycket här nere just nu och då blir det ganska kallt. Eller kallt och kallt, inte som hemma i Sverige just nu, men en vårdag skulle jag säga. En vindjacka är perfekt för att hålla värmen.

Emelie Walles AB