BÄSTA KÄNSLAN

150 150 emeliewalles

BDet finns inget i världen som slår känslan av att känna mina barns armar kring mig, den starka kärlek är så obeskrivlig och efter en vecka utan mina pojkar så skriker hjärtat efter dom.

Såklart har vi pratat på face-time varje dag och de har haft det jättemysigt med farmor och morfar under dessa dagar och de är alltid peppade på när vi kommer hem med presenter och godsaker.

Alltid när jag varit borta så håller jag Winston hemma från dagis så vi kan mysa extra mycket och jag fångar upp Dexter så fort han slutar skolan så vi kan åka och hitta på något. 

Jag är så tacksam över det livet vi lever, ni anar inte. Att få upptäcka världen, driva mina bolag och ha frihet att styra över mina dagar är en skön känsla.

Visst jag jobbar alla dagar i veckan, men jag älskar detta livet.

Ikväll ska jag göra som jag alltid gör när jag varit borta, jag ska lägga mig en liten stund efter barnen somnat och bara snusa som i nacken, det har jag gjort på dom sedan dom var bebisar så jag får passa på när de sover och snusa i mig deras gosiga nackar, haha.. Alltså man låter ganska knäpp som mamma!! 

Men jag kan stå för det, mina barns armar kring mig och deras doft är det inget som slår 🙂 


Emelie Walles AB