MYSDAG

150 150 emeliewalles

MDetta inlägget är tidsinställt, jag skriver detta just nu på planet för att jag ska ta en heldag med barnen och bara hitta på mysiga saker hela dagen så jag vill inte att något ska störa denna dagen. 

Det är söndag och jag ska ikväll när de somnat förbereda veckan som jag alltid gör, det gäller att ligga steget före som alltid 😉 

När det är måndag morgon då vill jag vara redo att köra igång veckan och känner att söndagskvällen är perfekt att planera veckan på.

Då är allt klart för att köra igång teamet på måndagmorgon när vi har vårt möte och jag kan köra igång direkt med jobb. 

Denna veckan kommer vara utmanande, fast än jag styr upp mycket jobb innan jag åker så kan jag aldrig jobba för en hel vecka utan under veckan har det alltid dykt upp något och det är mycket mail som ligger back etc. Det viktigaste/akuta tar jag mig alltid tid för oavsett var jag än är, jag är som sagt var aldrig helt off när jag är iväg. 

När andra är kvar länge på kvällarna på restaurangen eller tar sovmorgon på resor som dessa så är det jag som går upp tidigare eller tar en taxi hem tidigare så jag kan sätta mig och gå igenom dagens mail etc för att ha kontroll över bolagen.

jag jobbar med ett fantastiskt team som jag har ett fullt förtroende för men jag måste ändå vara med och ha kontroll och det dyker alltid upp ställningstagande som jag måste ge beslut på.

Ps. Glöm inte att vår säsong av Walles the real life har satt igång igen, idag släpps avsnitt två av säsong två kl 18.00 🙂 


Emelie Walles AB