MARRAKECH THE LUXURY PART

150 150 emeliewalles

Vi bodde på ett så fint hotell, vacker arkitektur, flera restauranger och en anda av marockansk lyx. 

Vacker mosaik som jag älskar, underbart poolområde, och magiska trädgårdar att sitta i. 

Det är verkligen ett land med kontraster och det slår en efter en dag man varit på tex souken hur landets variation slår en.

När man åker in på hotelloråden så är det som en helt ny värld som öppnas och lugnet kommer över en. 

Vårt hotell hade spa också, vilket många va hotellen har så jag och Simon bokade oss en parmassage som var så skön. 

Jag tänker att bilderna får tala för sig själv, precis som man säger så säger en bild mer än tusen ord och jag försöker fånga magin i denna världen. På min Instagram har jag lagt upp små mini filmer som fångar känslan av de olika delarna av landet. Jag älskar att fånga känsla i både bild och film.

Emelie Walles AB