Veckans planer!

150 150 emeliewalles

Måndag: Tillbaka på kontoret med min bästa sidekick Winston som ska följa med mig idag. 

Jag ska kör igång teamet, få rapport på veckan jag varit borta samt ska vi beställa hem nya skor till Magic Steps

På kvällen ska vi hänga hemma, mysa i soffan med barnen. 

Tisdag: Vi har intervjuer på kontoret för praktikanter från högskolan som vill göra sin praktik i våra bolag. Väldigt kul och jag tycker det är fantastiskt roligt att ha praktikanter. Det minsta jag kan göra är att inpirera och lära andra att jobba med det jag gör. 

På kvällen har vi inga planer, så det blir en massa mys med barnen där också, älskar det!

Onsdag: Fler intervjuer med praktikanter från högskolan, vi har även inventering av en del av lagret på Magic Steps. Vårt lager är uppdelat i olika sektioner och vi har på rutin att investera en gång i månaden per sektion för att uppdatera eventuella lagerstatus diffar. 

Eftermiddagen ska jag har ett möte med ett företag som jag gör genom mitt mentorskap i Almi. 

Kvällen ska jag förbereda inför Stockholm.

Torsdag: Jag och simon flyger till Stockholm, Magic Steps är med att sponsrar Hårkontrolls årliga gala samt så sitter jag i juryn för deras tävling. Jag har tre möten under dagen i Stocholm samt hoppas jag på att hinna med ett besök hos Maskrosbarn som jag är ambassadör för.

Fredag: Tidigt morgonflyg från Sthlm, landar i Malmö kl 08.00 så jag inte missar en dag på kontoret. Jag har ett pressat schema, varje minut är viktig för mig så jag stannar bara i Sthlm så det precis täcker mina möten jag har på dagen och galan på kvällen.

På kvällen blir det fredagsmys med familjen. Ska köpa en massa godsaker och sedan ska vi bädda ner oss i soffan och kolla film,

Helgen: Simons son Gustav kommer från Danmark, alltid lika kul och vi ska antagligen åka och hälsa på min bror uppåt i landet. 

Emelie Walles AB