MARRAKECH THE REAL DEAL

150 150 emeliewalles

Andra dagen fick vi en rundtur av en guide som tog oss runt till olika ställen i Marrakesh, det är faktiskt väldigt spännande och underskattat att ha en guide som kan berätta om både historia och byggnader man åker förbi. Jag vill ju gärna veta allt, haha!! 

Vi var på en gigantisk olivodling, vi såg deras vattenreningsverk som de hade förr och han pratade lite hur staden var uppbyggd och hur mycket det förändrats. 

Staden har en stor mur kring sig där man förr bodde, idag har ju staden expanderat men muren finns kvar och det är en magisk puls innanför murarna. 

Vi besökte även YSL trädgården, ett magisk ställe där det finns fantastiska växter och bredvid ligger museet som jag faktiskt fortfarande inte har besökt än. 

Efter en händelserik dag så avslutade vi rundturen med en sen lunch i en trädgård som är sagolik, första gången jag var i marrakesch så besökte vi även denna restaurangen, de har så god mat och det är mysigt att ta en break och njuta i solen och snacka med alla som är med på resan.


Emelie Walles AB