MOT STOCKHOLM

150 150 emeliewalles

Dagen har varit stressig, men väldigt givande. Det har varit mycket på kontoret med alla bolagen och en hel del ska förberedas då vi imorgon med Magic Steps ska vara med som sponsor & utställare på Hårkontrolls gala i Stockholm.

Så kul, vi kommer visa lite skor, ha tävling för alla gäster som kommer samt delar vi ut pris till vinnaren i tävlingen som hålls på galan.

Det väntas 250 gäster och vi ska vara i underbara lokaler mitt i centrala Stockholm.

Ett annat lite roligt projekt har jag också varit på möte gällande idag. Vi får se vad det leder till, men det kan vara ett mycket roligt projekt om allt faller ut på sin plats och som det ska.

I vissa projekt är det mycket som ska på plats och det är processer som tar tid, men om det går i hamn så ska jag självklart dela med mig.

Nu har jag nån timmes jobb innan jag ska sova nån timme. Direkt när jag landar imorgon har jag möten fram tills galan. Phuu! Pressat schema, men kul. Vi ska på Berns men det blir en snabb visit för jag tar det tidigaste morgonflyget på fredag hem till Malmö igen. Jag har en hel del på kontoret och en ny tjej i teamet ska det skrivas kontrakt med. Så kul 🙂

Emelie Walles AB