HUR EN DAG I MITT LIV BÖRJAR!

150 150 emeliewalles

Intensiv dag väntar, sitter just nu på flyget och dricker mitt morgonkaffe!

Magisk utsikt, bra start på dagen att samla fokus på. Jag försöker ta en stund varje morgon och samla tankar och hitta fokus. Inte så att jag mediterar, testat det, inte min grej just nu i livet iallafall.

Efter min stund av fokus så går jag igenom dagens “to do” list (som jag alltid gör kvällen innan) så jag är förberedd på vad som väntar och där ser jag hur jag ska fördela dagen. Efter det återkopplar jag till mitt team för att höra hur deras dag ser ut, vad som ligger i pipe line och vilka dead lines vi har.

När det är klart är jag redo för att köra igång!

Dagar som dessa när jag är iväg är jag uppkopplad hela dagen för att kunna vara med i alla led, inte lika aktivt men jag har en översikt.

Well, the life of en människa som alltid tävlar mot tiden under dagen och har verkligen insett värdet av tidsoptimering.

Emelie Walles AB