GÅRDAGEN I STHLM

150 150 emeliewalles

Det var en intensiv dag igår när vi landade i Stockholm, precis som vanligt! Jag är inte så ofta i Sthlm längre, känner att de mesta möten kan jag ta här ifrån och springa på en massa event varje vecka lockar inte längre. Jag har inte tid helt enkelt. Jag lägger gärna den tiden på familjen och mina bolag istället.

Så när jag väl går på event/galor nu förtiden så blir det extra roligt 🙂

Vi landade vid 10.00 i Stockholm och hade våra första två möten på Berns, jag hade möte med två olika eventuella nya affärspartners. Spännande projekt, men jag är väldigt selektiv vad jag tar in under mitt varumärke och måste verkligen känna att jag kan stå bakom en produkt som jag representerar. Det är inte bara att pumpa ut kampanjer, inte kul för mig och inte kul för er. En annan sak som jag känner blir mer och mer viktig för mig är vilka andra influencers som kopplas samman i kampanjer. Jag bygger ett varumärke som representerar den lite “äldre” affärs/familje kvinnan som inte bara lägger värde i att leva mitt liv så som man ser på “Instagram”. Jag kommer från en helt annan bakgrund och för mig är det viktigt att man har båda fötterna på jorden och jag skriver inte bara inlägg om fashion och mode, utan även om det utmanande entreprenörskapet, familjelivet och kampen för psykisk ohälsa. Så när jag 2019 planerar större kampanjer vill jag gärna göra det med genuina härliga människor som jag känner står för samma eller liknande värderingar som mig. Jag vill så mycket mer än bara inspirera här, jag vill kunna förändra!


Efter det checkade vi snabbt in på hotellet, jag fick reda på att jag skulle upp på scenen på galan vilket jag inte alls var förberedd på så jag fick ta en extra tur på stan och handla något som kändes mer gala än business då jag i största fokus var på galan med Hårkontroll som partner med Magic Steps.

Men det gick superbra, inte en svår uppgift att handla nått (shopping är aldrig fel), blev en enkel svart kavajklänning som jag piffade upp med ett par örhänge och glasögon. Som tur är har jag både varit konferencier och varit med i både poddar, liveradio så många gånger utan att vara förberedd så det var bara att traska upp på scenen och hoppas på att det inte var några allt för konstiga frågor som de två tjejerna som var konferencierer hade, haha!

Kändes så kul att vara på plats med ett av mina bolagen och vi fick så mycket fin feedback på allt. Det har hänt så mycket det sista halvåret i Magic steps och att vi nu även var parter på Hårkontrolls gala i Stockholm var så kul. Det kändes så bra, jag får ibland nya mig i armen, är så tacksam över vår utveckling. Och vilka grymma tjejer/kvinnor jag träffade igår, så kul, fick en riktig boost av GRL PWR.


Emelie Walles AB