MIN NOMINERING I NÄRINGSLIVSGALAN -IMORGON ÄR DET DAGS!

150 150 emeliewalles

Söndag och jag är hemma med familjen, så skönt! Egentligen skulle vi hälsa på min bror idag, men vi flyttar det till nästa helg 🙂

Så idag hänger vi hemma vädret är riktigt tråkigt, så det lockar inte att gå ut. Men det är mysigt med en dag hemma, det hör inte till vanligheterna.

Imorgon väntar en tidig morgon, det är dags för Näringslivsgalan i Malmö och på dagen så hålls det olika föreläsningar som känns intressanta att gå på. Bla kommer Isabella Löwengrip att hålla i en av föreläsningarna, kul!

På dagen ska jag gå med en av mina projektledare i bolaget -Jessica, kul att inspireras tillsammans och på kvällen på galan ska jag gå med Simon.

Extra kul är det att gå på galan då jag blev nominerad till Årets tillväxt entreprenör, alltså wow!! Jag kom inte till finalen, men det kändes helt okej. Jag förväntade mig inte ens att bli nominerad. En av oss nominerade som kom till finalen är Dan Olofsson som är en fantastisk entreprenör som jag inte kan mäta mig med, det är hästlängder utan dess like mellan oss. Däremot inspireras jag av dessa människor och jag älskar att lyssna på de som har mer och större erfarenhet än mig. Dan har gjort betydelsefulla insatser inom svenskt näringsliv.


Emelie Walles AB