TACK

150 150 emeliewalles

Kul att ni gillade att mitt långa hår är tillbaka. Jag blev ju lite orolig där för ett tag då alla röstade att jag INTE skulle sätta i mitt långa hår igen, haha!!

Som tur är så är jag ju 36 år och har en egen vilja 😉 Så jag sa till min fina vän Nathalie som driver Hårstudion i Trelleborg (power woman deluxe och fin vän sedan 15 år tillbaka) att mitt hår skulle tillbaka.

Jag saknade mitt Elsa hår som Winston kallar det och kände att visst, jag är snygg i det korta men jag älskar det långa. Så nu är det tillbaka!

För er nyfikna så använder jag Hair Talk som förlängning, jag litar på Nathalie och hon säger att det är bäst och jag har varit nöjd med dom under dessa två åren jag kört med deras hår. Enkelt att ha i och det tar ingen “plats” på huvudet (kan vara den sämsta förklaringen ever)


Emelie Walles AB