BEAUTY FIX

150 150 emeliewalles

Jag var hos Joanna på Estetikspecialisten förra veckan och fyllde på med lite av varje.

Vi lägger botox på tre områden och vi körde även fillers runt munnen i vecken som dykt upp där. Tyngdlagen när man närmar sig 40 tar ut sin rätt, haha!

Tur jag har Joanna som fixar det till mig. För mig har det betytt mycket att inte se trött och sliten ut som jag upplevde att jag gjorde innan. Att känna sig bekväm med sin spegelbild är ju väldigt individuellt och högst personligt och för mig så trivs jag med att göra dessa behandlingar och känner mig superfin!

När man är äldre och när man pratar till den äldre publiken som jag gör (tror inte jag har så många tjejer i tonåren som läser min blogg, är ju bara en tråkig mamma för dom, haha.. Har ju barn själv i den åldern) så tycker jag att det är viktigt att stå för det jag gör. Jag hyschar inte med vilka behandlingar jag gör eller gjort. Utan de som är intresserade vilket är många kvinnor i min ålder så kan det vara intressant att veta vilka behandlingar jag gör. Jag är lika nyfiken tillbaka. Viktigt att tillägga är att jag började med dessa behandlingar när jag var 30+.

Den viktigaste saken att tillägga är att gå till någon som är utbildad och som vet vad den gör, det finns många oseriösa kliniker och Joanna som jag går till är välutbildad och vet vad hon gör. Jag känner mig alltid trygg hos henne och har gått till henne i snart 5 år.

4 comments
  • Såg en oretuscherad bild på dig, herregud vad du ljuger kvinna.. Du ser ju ut som 50 +

  • Jag blir så trött av att läsa kommentarer som dessa inne på bloggar.

    Jag undrar alltid vad är det egentligen för kvinna som känner behov av att trycka ner någon annan.

    Vad är det Emelie ljuger om, följer du ens hennes kanaler?! Jag har sett henne osminkad flera gånger på youtube och tycker hon är bra på att visa alla sidor av sig själv.

    Emelie jag tycker du är fin på alla sätt och vis ❤️

  • Du är riktigt patetisk med den kommentaren, 50+ bästa skrattet idag önskar att jag ser ut så när jag är över 50.

Leave a Reply

Emelie Walles AB