NÄR PRIVATLIVET SVAJJAR

150 150 emeliewalles

Idag är det Alla hjärtans dag, jag är inte så mycket för dagar som dessa om jag ska vara ärlig.. Men egentid med familjen älskar jag och på sista tiden har det varit stressigt på många plan, både i bolagen som är otroligt expansiva (så kul) och mycket händer tyvärr ännu en gång i privatlivet..

Men livet är så när något går bra, så är det alltid något annat som går mindre bra, det är sällan perfekt!

Hur som så tog jag en time out igår och bokade bord på min absoluta favorit restaurang i Malmö –Occo.

De har fantastisk mat, bra service och det är en mysig känsla där. Sedan älskar hela familjen libanesisk mat så för oss är detta perfekt. Alla goda röror (besatt) och att man delar maten kring bordet känns så trevligt.

Barnen och Simon tar alltid mixgrillen och jag tar det vegetariska alternativet som är så gott, sedan delar man på alla tillbehör och det är inte lite man får.

Man går alltid där ifrån mätt!

Vi var där i över två timmar, bara satt och pratade, skrattade och hade en riktigt härlig kväll.

Emelie Walles AB