MITT LEEENDE

150 150 emeliewalles

Tänder för mig betyder så mycket, innan jag fixade mina tänder så hatade jag att le på bilder och när jag såg mig själv prata på film så skämdes jag oroligt mycket över tänderna. Konstigt hur en sådan egentligen liten del kan ha e så stor betydelse.

Men det har det för mig och för många andra också. Jag har ju valt att sätta fasader i min överkäke och jag har mina “egna” tänder kvar i underkäken. Så det var dags att bleka dom så de håller samma nyans som de i överkäken.

Jag bleker tänderna som vanlig hos Kent som numera jobbar på Xsensi en klinik i centrala Malmö. Han är så duktig och resultatet blir super! Kent har av BrilliantSmile blivit utsett till årets tandblekare i 11 år.

Haha, var bara tvungen att bjuda på denna bilden, ser ju inte riktigt klok ut!!

Han har diplom tapetserade längst hela hans väggar på hans rum (nästan i iallafall). Så han ÄR duktig och vunnit flera priser & är utbildningsledare för Brilliantsmile.

Som vanligt är det viktigt att välja vem man går till, Kent är lugn, pedagogisk och får en till att kunna sig trygg.

Simon passade också på att bleka sina tänder, OMG vad snyggt det blev. Han har testat med hemma blekning ett par gånger med det går inte att jämföra med detta resultatet.

Vi är så nöjda!! Kolla mitt resultat här nedan 🙂 Känner mig så fräsch!

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB