TILL ALLA ER -NI HADE SÅ FEL OM MIG!

150 150 emeliewalles

Helgen har gått snabbt, igår var vi i Köpenhamn och skapade content till Magic Steps och ett samarbete jag har som ska upp i mina kanaler och idag har jag typ legat i sängen hela dagen och jobbat faktiskt..

Det är angenäma problem det där med att saker går bra, det slukar all min tid och all min energi. Men jag älskar det och det är en intensiv period med Magic Steps (tacksam till tusen, fy vad vi har kämpat dag och natt) och nästa lördag är det Loppis med Lyx som vi har 4 gånger om året så det ger extra jobb i de perioderna.

Helt galet att en liten ide som Loppis med Lyx var från början växer och blir ett stort återkommande koncept nu på Slaghuset i Malmö. Vi är fullbokade långt innan vi kör igång med över 100 säljare och företag som har utförsäljning. Så tacksam över utvecklingen som skett under dessa år.

Inget kommer gratis i livet och den som tror att företagsvärlden är ett glassigt liv där man håvar in pengar har helt fel. Efter mycket slit, många misstag, mycket motvind så kommer det medvind. Men medvind föder utveckling och förnyelse i bolaget vilket innebär att man altid måste ha en växel i för att förvalta det man bygger upp.

Det går inte att luta sig tillbaka, jag har lagt ner min själ i mina bolag, jag har byggt dem från grunden, jag har gjort grovjobbet, jag har byggt det på eget kapital, jag har inte ett enda lån, inte en enda investerare i något av bolagen.

Jag är inte rädd för att jobba och jag tror det är nyckeln till att jag lyckats bygga upp det har har, jag är inte rädd för att ta i, jag gör vad som krävs. Jag kan lägga golv, måla, släpa på bord på Loppis Med Lyx, jag kan bygga lagerhyllor, ja ni hänger med.. Jag är inte bara den som utvecklar och driver bolagen framåt.

Än i dag är det så jag fungerar, jag spelar inte nån jäkla viktig VD som inte har nån koll på hur verksamheten fungerar i alla led. Jag vet hur alla arbetsuppgifter fungerar och jag kan göra dom själv vilket också gör att jag kan skapa de bästa förutsättningarna för mina anställda.

Summan av kardemumman, jag är bara Emelie, en helt jäkla vanlig kvinna, mamma & fru som kämpar för att lyckas med mina drömmar med blod svett och tårar och jag viker mig inte. Jag ska visa världen och mig själv att den där misslyckade ungen visst kunde. Så till alla mina lärare, läkare och vuxna människor i min uppväxt ni hade SÅ SÅ SÅ fel om mig.


9 comments
 • Dock är du en looser och wannabe i andras ögon :/ sluta med din äckliga fillers under ögonen som är klumpig och fixa läpparna så kanske folk tar dig seriöst.

  • Hej Usch, jag brukar inte släppa igenom dina kommentarer, men jag tror det är sunt att ibland visa vilka människor det finns i denna värld..

   Du läser min blogg regelbundet det vet jag, då du kommenterar på flera inlägg. Om jag nu är så vidrig och ful i dina ögon på alla sätt och vis så har jag ett tips till dig, läs inte bloggen.

   Följ någon som inte skapar irritation hos dig. Jag tror du skulle må mycket bättre av det, för det är ju ditt egna val att klicka in här och uppenbarligen gillar du inget med mig så jag förstår från djupet av mitt hjärta inte vad du gör här vecka efter vecka och sprider ditt hat..

   Jag förstår mig inte på människor som dig om jag ska vara ärlig.

  • DU är USCH som skriver så Usch!!!

 • Du kan vara den mest fantastika och mest inspirerande kvinna jag vet ??
  Din styrka ger mig styrka, ditt sätt att se på livet ger mig hopp.

 • Älskar när du gör inlägg som dessa. Förstår att du är stressad i vardagen, men det är dessa inlägg som gör att jag följer sig varje dag.
  Ville bara säga det, är dålig på att kommentera här men ville visa min uppskattning till dig

 • Jag hejar på dig 24 februari, 2019 at 20:31

  Fantastiska kvinna, heja dig! Låt inte någon trycka ner dig. Du är en förebild för många av oss här ❤️

  Till sånna som Usch, du borde skämmas över dig själv.

 • Heja dig Emilie ❤️Du är grym i allt det du tar dig an ❤️❤️

 • Jag hoppas att du en dag känner att du själv lyckats. Det är svårt att komma från en bakgrund som dig och känna att man någonsin är tillräcklig, jag vet det av egen erfarenhet.
  Så jag vill bara säga att jag tycker du är inspirerande och du är tillräcklig. Glöm inte att njuta av nuet, du har kommit en lång väg. Inte många som hade klarat det du gjort och vara där du är idag.
  Jag kan säga att jag är förvånad själv, jag vet vem du var för 10 år sedan och trodde inte att du skulle ens leva nu om jag ska vara ärlig.

 • BossLady♥️

Leave a Reply

Emelie Walles AB