HAN LÄMNADE MIG

150 150 emeliewalles

I vanlig ordning så sitter jag på kontoret, ska jobba i en snabb fart idag så jag hinner med vad jag ska innan jag ska iväg och fixa mina bryn och trådas på Rapide Brow & Lash bar på Hansa i Malmö. Har hör att de ska vara riktigt grymma och jag behöver ge kärlek till mina bryn så ser farm emot mitt besök och kommande för att se vilket resultat som uppnås.

Det finns flera olika alternativ man kan välja på brynen, jag bokade den i mitten, den tyckte jag passar mig bäst!

Idag lämnade Winston mig, han dumpade mig för att hänga med mormor på förmiddagen. Det gjorde han rätt i, då hinner jag jobba och han kan mysa och leka med mormor tills jag är klar för att sticka till kullarna i Pildammsparken som han har önskat som eftermiddags aktivitet idag 🙂

Emelie Walles AB