VECKANS SCHEMA

150 150 emeliewalles

Det är ny vecka och dags för veckans schema, det är en intensiv period i mitt liv och jag gör allt för att hålla fokus och har nu satt i ännu en växel för att hålla hjärnan under kontroll så jag kan hålla mitt starka fokus för att nå i mål med mina planer.

En av mina starkaste egenskaper är att jag är extremt strukturerad och får saker gjort. Varje kväll gör jag morgondagens “to do list” och jobbar helt utifrån den och mitt schema som är fördelat med exakta tider under dagen när de olika sakerna ska göras.

Kanske låter tråkigt, men jag vill mycket i livet och då måste man ha struktur. Hur som så har jag nu under dessa extremt pressade perioder kopplat på en timmes extra träning på gymmet för att kunna hålla mig stark psykiskt och fysiskt och den timmen kompenserar jag med att jag går upp en timme tidigare om dagen.

Veckans schema:

Måndag: Morgonmöte med mitt team för att planera veckan. Uppdatera våra webb-sidor så de är i senaste versionerna samt implementera och uppdatera vårt fraktsystem på Magic steps. Koda i wordpress, yes jag är nörd jag vet. Men det är jag som driftar alla sidor, implementerar system, designar och kodar dom. Jag ska även till Nathalie på Hårstudion för att fixa håret.

Efter det snabb sväng på Emporia för ärenden och sedan en timmes gym med Dexter på kvällen.

Tisdag: Fixa naglar och fransar på morgon, sedan till kontoret. Möte med en av mina projektledare samt ett Skype möte med en ny leverantör. Vi ska också planera en kampanj för Magic Steps samt plåta ett samarbete till bloggen.

Kvällen blir det gymmet med Dexter

Onsdag: Heldag på kontoret, administrativt arbete hela dagen samt ett telefonmöte med en eventuell föreläsning jag ska hålla i Paris om min resa som entreprenör. Men är väldigt osäker då den är på engelska och jag inte föreläst på engelska innan. Känner att jag vill ha mer erfarenhet innan jag tackar ja till ett sådant uppdrag.. Men vi får se!

Kvällen gymmet med Dexter.

Torsdag: Möte med mitt team för att planera ett nytt projekt vi ska dra igång i mars. Alltså jag längtar så efter att presentera detta projekt som ligger mig så nära hjärtat. Eftermiddagen har jag en intervju och en plåtning för en tidning.

Kvällen gymmet med Dexter

Fredag: Heldag i studion, vi ska plåta vår-kollektionen för Magic Steps och jag ska fronta mars månad så det blir många timmar framför kameran. Längesedan vi plåtade i studion så det ska bli kul.

Kvällen spenderas med familjen och Simons son Gustav kommer till oss.

Helgen: Familjetid samt en plåtning om vädret tillåter 🙂

Emelie Walles AB