PANIKÅNGEST & NYA NAGLAR

150 150 emeliewalles

Då var jag tillbaka på kontoret efter en förmiddag hos Elin på Studio b som jag måste ge extra creed till idag.

Vaknade med panikångest och kände hur jag egentligen inte alls ville gå någonstans men jag låter ju sällan min ångest få vinna i min vardag. Så jag satte mig i bilen och andades och försökte samla mig. Skickade ett sms till Elin och sa som det var och hon sa andas ta det lugnt och jag sms:ar när min kund har gått så kan du komma upp. Så evigt tacksam för människor som förstår och som inte bara säger ryck upp dig. Inte kul att komma med panik till en salong med folk. Men Elin fixade så jag slapp möta någon och kunde bara komma in och sätta mig och få fixat mina naglar och fransar.

Efter ett tag och mycket snack, jag vet inte om Elin var mer psykolog än nagelbyggare idag så släppte det och det kändes skönt att nya naglar och fransar är på plats. Alltid skönt att känna sig fräsch när man inte känner sig på topp, jag mår mycket bättre av det iallafall 🙂

Tack Elin för din förståelse och hur proffsigt du tar hand om dina kunder.

Månadens naglar blev så snygga och fransarna blev som vanligt naturligt snygga, du är grym Elin!!

Emelie Walles AB