JAG ORKAR INTE!!!

150 150 emeliewalles

Det blev ändrade planer idag, igår skulle jag ansöka pm ESTA till barnen då vi sticker till USA i slutet på månaden och där och då insåg jag att Winstons pass går ut denna månad.

I Malmö fanns första lediga tid i april, då är vi ju redan tillbaka så jag fixade mig en tid i Ängelholm flera mil från oss idag.

Det fanns inget val, det var bara sätta sig i bilen och köra strax över timmen för att fixa ett nytt pass.

Väl där så hade en av våra vittnen till Simons signatur glömt att skriva årtalet när signaturen gjordes så på ETT ställe glömdes det ett 2019 det stod bara 7 mars. Men överallt annars stod det 2019 och rätt.. Så lappen som vi lämnade in var inte giltig. Alltså skjut mig, jag orkar inte (!!) så nu får Simon åka till polisstationen och lämna sitt godkännande här i Malmö för att de ska kunna slutföra hans pass.

Jag fattar att det är viktigt att det ska vara noga men seriöst det stod 2019 överallt annars utom på ett jäkla ställe.. Vissa delar i samhället är det väldigt noga med, medan andra saker kan man bara vända ryggen till…

Men ja, det löser sig under dagen med lite extra projekt bara.. Nu ska jag bara komma ikapp hela förmiddagen som har gått åt att fixa pass..

Imorgon är jag i studion hela dagen så då kommer jag inte hinna med något så listan är låååång idag.


Emelie Walles AB