NEW HAIR

150 150 emeliewalles

Förra veckan var jag hos Nathalie på Hårstudion på ett väldigt välbehövligt besök.

Jag hade världens (enligt mig) utväxt då jag bokade en tid längre än jag brukar, ska inte hända igen!! 6 veckor är max för mig när jag är blond. Jag är så mörk i mig själv så det blir väldigt tydligt när det går för många veckor, speciellt om man inte tvättat håret, då är det katastrof.

Men Nathalie räddade mitt hår och gjorde det fräscht igen, så skön känsla. Vi satte om mina Hairtalk extensions också, men det börjar bli dags för nya. Tror att jag måste byta ut dom nästa gång. Jag har haft dom ett bra tag nu. Fördelen med Hairtalk är ju just att man kan använda håret flera gånger och det är bra kvalitet på det.

Supernöjd med håret som vanligt, det är inte dåligt att ha en vän som är frisör!!


Emelie Walles AB