BÄSTA SALONGEN I HELSINGBORG

150 150 emeliewalles

I veckan var jag hos Svetlana i Helsingborg på fotvård på hennes salong Arethé, jag älskar att gå på fotvård, det finns inget värre än ovårdade fötter. Jag har total fobi för ovårdade fötter och är väldigt noga med att ha fräscha fötter.

Efter den senaste granskningen mot denna branschen så kände jag att jag måste gå till en fotvård som har bra arbetsförhållanden och bra hygien.

Det var otroligt stor skillnad, jag har inte riktigt tänkt på det innan utan känt att det varit enkelt att bara ta en tid på ett köpcentrum och få fotvård. Men vilken skillnad, både på renlighet, tillvägagångssätt och verktyg som användes vid behandlingen.

Anledningen att jag åker till Helsingborg är för att jag vet att Svetlana är en av de bästa på medicinsk fotvård och dessutom min pappas fru.

Så hädan efter så ska jag fortsätta att gå dit, efter varit där en gång så inser jag hur stor skillnad det är på fotvård och fotvård.

Om jag tyckte att jag hade fina fötter innan så är det inget i jämförelse med det jag har nu. Jag har turen att inte ha några större problem med mina fötter men Svetlana är riktigt grym om man har problem med tex nageltrång eller vad det nu kan vara. Känns skönt att veta att man går till någon som är utbildad. Vet inte varför jag inte tänkt på det gällande mina fötter när jag varit så noga med allt annat.

Emelie Walles AB