JAG SKA FÖRÄNDRA HISTORIEN

150 150 emeliewalles

Jag ska förändra historian, från och med mig så ska allt förändras. Jag ska bryta en ond cirkel som funnits i generationer. Jag har aldrig känt en sådan inre styrka för att förändra något, makten ligger i mina händer, jag kan och jag ska förändra.

Familj ska betyda trygghet, mina barn ska få allt jag någonsin drömt om. Kanske ni tänker att jag ska ge dom allt de pekar på, men det är inte alls det det handlar om.

Minnen bygger inte på materialism, det ända jag önskade när jag var liten var att få känna mig älskad. Du hade kunnat ge mig vad som, men känslan av ensamhet har inget pris.

Dexter & Winston ni ska bli de första sedan generationer som ska byggas av kärlek och trygghet.

Hos mig kan ni falla och jag ska fånga er, ni ska kunna gråta och jag kommer torka era tårar, ni kan springa så långt ni bara kan, jag kommer ändå att finnas där när du vänder tillbaka. Jag ska älska er oavsett vad och kommer alltid att finnas där.

Jag ska rädda er från allt jag bara kan. Den viktigaste uppgiften jag har i mitt liv är att ni ska känna er älskade. Jag vill att ni ska bli starka av kärlek, starka av självkänsla, starka av att ni alltid är backade och älskade i alla beslut ni tar. Tar ni ett felaktig beslut så finns jag där vid er sida. Mitt liv är ert och jag gör vad som krävs för att ni ska få minnen för livet som ni kan ta med er i generationer. Jag ska bana vägen för en framtid som jag drömde om. Från och med mig sätter vi stopp och börjar om, sociala arv går att bryta. Nu gör vi nya sociala arv som vi ska bära med stolthet.

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB