MINA FAVORITER JUST NU

150 150 emeliewalles

När jag var i Marocko så fick jag tipset om ett nytt schampo och balsam som skulle vara så bra för håret. Sagt och gjort testade jag detta så fort vi landade hemma i Sverige så åkte jag till Emporia och köpte schampot och balsamet.

Bäst av allt var att jag sedan fick ett erbjudande om att göra ett samarbete med Cocopanda och de hade mitt nya favorit schampo som dessutom var billigare där. Det är från Kerastase -Discipline jag älskar allt ur den serien.

Jag har en rabattkod: emeliewalles5

Den ger 5% extra och fungera på redan rabatterade priser.  Den kan inte kombineras tillsammans med andra rabattkoder. Den är giltig tills 10/4 

Sedan hitta jag även min favorit bodylotion som jag brukar handla på flygplatsen då de alltid har erbjudande på den där, men nu kunde jag klicka hem den här istället. Jag har haft Biothem i många år och jag älskar den!

Mycket av det jag brukar handla är mycket billigare där 🙂 Varför har jag inte klickat hem saker därifrån tidigare är min stora fråga?!

Jag passade även på att köpa lite nytt smink, jag är på jakt efter en grym concealer och klickade hem ett par stycken men fastnade för två stycken som ger ett riktigt bra resultat utan att det kakar sig eller lägger sig i linjerna var Clarins Instant Concealer som kostar 201kr.

0ch jag ville testa en billigare variant också och denna var faktiskt riktigt bra och väldigt lätt att applicera 89kr –Maybelline Instant Age Eraser Concealer

De har parfymer också till ett så mycket bättre pris än i butik, min nya favorit är Yves Saint Laurent -Black Opium

Emelie Walles AB