FÖRLOVNING?

150 150 emeliewalles

I samarbete med VANBRUUN

Jag är lyckligt gift med min Simon som ni vet, det har vi varit i många år nu. Äktenskapet har såklart sina utmaningar, men vi har ridit igenom alla vågor och alltid tagit oss igenom starkare på andra sidan.

Livet har sin gång och så länge man växer tillnamns och jobbar på sin relation så kommer man ta sig igenom det mesta. Att förlova sig eller gifta sig är något stort och magiskt, jag minns det än idag hur det var att greppa taget i Simons hand innan vi gick in i kyrkan och skulle vigas av prästen. Det var nervöst och pirrigt och jag är glad att jag gick in med Simon så jag kunde hålla i hans hand.

Något som man kan förnya är sina ringar, jag har haft min ring nu i många år och har varit sugen på att titta på en ny ring. Det här med att ha samma ring i alla år är för mig inte helt lätt. Ni känner ju mig och jag gillar att byta stil och det gäller även på ringar.

Jag har inte tröttnat på Simon, haha men jag har tröttnat på ringen som jag valde för många år sedan och vill ha en ny förlovningsring. Den ena ringen jag bär vill jag inte byta ut, den är från Simons mor och farföräldrar och de var gifta hela livet så jag tror att det bringar tur med sig, det har fungerat än så länge så jag låter den sitta kvar.

Den jag har nu är i rött guld (visst heter “vanlig” guld färg så?) och jag vill gärna ha en i vitt guld med en maffig sten. Gärna stor och blingig. Den jag har idag har också diamanter vilket jag älskar men skulle vilja he en mer stilren med kanske bara en stor sten på. En SOLITÄRRING

Jag tycker det är så fint!


VANBRUUN.COM är experter på solitärringar och förutom de vackra designerna man finner på deras sida så har de ett oerhört brett utbud av färdiga modeller att välja på. Så är det så att man inte faller för en av dessa ringar kan man kolla med dem så ordnar de så att man får en ring som man önskar.

Jag får se vad jag bestämmer mig för, jag vet att jag ska byta ut min ring, jag måste bara bestämma mig för hur den ska se ut. Jag kan ju inte byta ring stup i kvarten även fast jag skulle vilja det 😉 De är ju så fina och det är svårt att bestämma sig för bara en ring.

Emelie Walles AB