Paraplyer med tryck

150 150 emeliewalles

I samarbete med profileXpress.se

Jag tittar runt på flera olika alternativ hur vi kan brända oss i mina bolag. Det är en av de roligaste punkterna när det kommer till att driva bolag -branding.

I alla 4 bolag jobbar jag kreativt kring just vår branding och har nu även börjat titta närmre på olika produkter man kan branda sig med.

Det finns en hel del olika produkter att använda sig av när man vill göra profilreklam.

ProfileXpress är en online baserad webshop med inriktning 
på presentreklam och reklamprodukter med tryck och gravyr, 
men också profilkläder och arbetskläder med tryck och brodyr.

Jag har varit inne på att göra paraplyer, vem behöver inte det i Sverige? Det regnar ofta, det är drygt att köpa själv och den perfekta brandingen med vår logga på paraplyet.

Det hade varit så snyggt, de har flera olika modeller och i olika prisklasser viljes är super.

En liten rolig parantes är att det sägs att det finns en nationell dag för allt och det finns faktiskt en för paraplyer också!

Den 10 februari varje år hålls den nationella paraplydagen dagen runt om i världen. Jag tycker det är rätt så komiskt med alla dessa dagar vi har för allt, paraply dagen kändes otippad.

Hur som så är jag väldigt sugen på att göra våra paraply, kanske blir jag inte lika deppig när det regnar om jag vet att våra paraply fälls upp runt om i Sverige med vår logga på.

Man kan ju även använda paraply för solen, tycker det börjar bli vanligare och vanligare så för mig känns det som en bra produkt för våra bolag att synas på, eller vad säger ni?


Emelie Walles AB