Universal’s Volcano Bay

150 150 emeliewalles

PR-Besök

Nästa park som vi besökte var deras helt galna vattenpark. Om man säker sig en vattenpark och sedan gångar man de tankarna med 100 så får man en bild av stället.

Det är attraktioner utan dess liknade, det är så fantastiskt roligt och parken är väl genomförd.

Mitt första tips här igen är att bo på ett hotell som tillhör parkerna, detta för att du har en egen ingång till parken och kan lätt och smidigt ta dig in och har även tillträde innan parken öppnar.

Vi kom dit ganska tidigt och då var det inga köer till attraktionerna men allt efter som dagen gick så går det upp mot en timme att åka en attraktion.

Dock har de även tänkt till här också, du har som en liten klocka på armen som du blippar vid attraktionen så du slipper stå i kö. När det sedan är din tur piper det till i den och du kan gå dit och åka, detta gör att du kan bada undertiden och ha rolig hela tiden 🙂 

Simon och barnen var iväg en bra stund medan jag låg på stranden som de byggt upp, jag tycker det är roligt att åka ett par stycken sedan tar jag det gärna lugnt och ligger och njuter i solen. Det finns bra restauranger i parken och allt är väldigt fräscht.

Ett annat tips är att ta med handdukar från hotellet så slipper du hyra på plats, inte så många kronor du sparar, men ändå! 

Emelie Walles AB