ADVENTURE ISLAND

150 150 emeliewalles

PR-Besök

Dag tre så besökte vi Adventure Island, en park som är liknande Universal studios fast med andra teman. 

Winston älskade denna parken, dels för att alla superhjältar fanns i parken, och Juassic park finns i denna parken och Winston ÄLSKAR dinusarier. 

Alla vatten attraktioner finns även här, dock så är jag inte så mycket för att bli dyngsur av att åka karuseller, lite stänk är väl okej men att bada med kläder är inte lockande för mig. 

Det finns regnkappor man kan köpa på plats det rekommenderas om man inte vill bli blöt.

En av mina favorit attraktioner ligger i denna parken också, King Kong, jag älskar den. 

Även här är alla attraktioner en fantastisk upplevelse som knappt går att beskriva med ord, alla sinnen fångas och man kommer in i en helt ny värld med rörelser, dofter, ljud och allt känns så verkligt. 

Det finns även en Harry Potter värld här och en helt galen attraktion som kan vara parkens bästa enligt de flesta. Dock åkte jag den förra gången jag var där och blev extremt åksjuk så jag hoppade den denna gången medan Simon och barnen åkte den. Dexter & Winston sa att det var det bästa de gjort, de var nästan i chock när de kom ut så häftigt det var. Simon kände dock som mig, han blev också åksjuk av denna. Det är faktiskt den enda av attraktionerna jag blir åksjuk av där. 

Även denna mark kan man få tillträde till innan de öppnar om man bor på ett hotell som tillhör parkerna.

När man väl har åkt till Orlando så rekommenderar jag att besöka alla 3 parker, man kan köpa olika pass och vi hade ett tre dagars med tillgång fritt till parkerna. Alla är magiska på sitt sätt och man vill inte missa någon.

Emelie Walles AB