ATT KÖPA PRESENTER

150 150 emeliewalles

I samarbete med Presenttipsen

Det här med att köpa presenter har blivit svårare och svårare ju äldre man blir. De flesta har redan allt man behöver och det är svårt att komma på något unikt och roligt att ge bort.

För visst vill man ha presenter, det är ju alltid kull att bli överraskad eller få på olika högtider.

Presenter till mamman är något som kan vara svårt att komma påtrycker jag. Precis som jag skrev så har man det mesta och både jag som mamma när jag får frågan har svårt att säga vad jag önskar mig och även när jag ska ge present till min mamma.

Det viktigaste är ju faktiskt tanken bakom presenten, när man blir äldre (tantvarning på mig nu, hahah) så är prislappen inte så viktig som när man är 14 år och vill ha allt av de senaste och dyraste. Utan för mig som mamma så bryr jag mig mest om tanken bakom. Det är kanske en sak som kommer få en stor betydelse för mig som jag alltid kan ha med mig. Eller så är det en sak som jag verkligen behöver som kan underlätta min vardag. Något som också är roligt att få är saker som unnar en lite egentid och som sätter guldkant på vardagen. det kan vara allt från en manikyr till en upplevelse som man kan bära med sig minnen för livet med.

Presenttipsen har alla presenter samlade för alla olika tillfällen. Så himla smart och smidigt när man har torka på idéer. För det ÄR svårt att komma på bra presenter, men där får du alla tips serverade och klara att klicka hem. Toppen!

Jag gillar bästa att ge bort upplevelser eller något personligt. Upplevelser är något som betyder så mycket, det är minnen av glada stunder som bygger livet. Det är stunder där man gjort saker antingen tillsammans med någon eller man fått uppleva något själv som man tänker tillbaka på och minns.

Eller om man får en sak som är personlig på ett eller annat vis. Det ger en större betydelse än att man bara får en pryl eller ett klädesplagg. Ibland kan en sådan enkel sak som en gravyr göra att saken blir värdefull och ger så mycket mer mening och man bär med den resten av livet och minns när man fick den. Presenter kan vara helt fantastiskt att få om de bara görs med lite eftertanke.

Emelie Walles AB